Opdruk - An Overview

Wiki Article

Ik had maar een kleine opdracht, maar gelukkig geen probleem. Snelle en prettige communicatie. Er werd superfijn meegedacht en het resultaat is echt heel mooi en was ook snel klaar! De prijs is helemaal prima. Leuk en gezellig persoon ook.

Je hebt nog geen opdracht van me,maar jouw klantgerichtheid is er een waar velen een voorbeeld aan kunnen nemen!

Damaris denkt echt met je mee waardoor het resultaat echt een meerwaarde heeft (mede door gebruik van andere borduursteekjes). Echt maatwerk dus. Ik ben in ieder geval meer dan tevreden in excess of het resultaat.

Damaris werkt snel en goed. Ik was bezig achieved het maken van een cosplay uit een bepaalde activity en heb de hoodie bij haar kunnen laten bedrukken.

Heel mooi vakwerk en prettig contact. Prima prijs. Zeker een aanrader en ik zelf zal zeker vaker terugkomen!

Heel mooi vakwerk en prettig Call. Prima prijs. Zeker een aanrader en ik zelf zal zeker vaker terugkomen!

Super snelle services en word naar je wensen goed geluisterd. Ik ben blij achieved de shirts die ik besteld heb!

Zelfs voor een klein venture heeft Damaris industrieel top kwaliteit geleverd aan een schappelijke prijs. Aanrader!

Damaris levert prachtig werk en is heel vlot satisfied reageren op vragen. Ik ben heel tevreden en superblij achieved het resultaat van de bedrukking op mijn shirts!Liesbeth Serné

Zelfs voor een klein job heeft Damaris industrieel best kwaliteit geleverd aan een schappelijke prijs. Aanrader!

more info Door deze punten in acht te nemen, zorg ik ervoor dat je geborduurde kleding er professioneel en aantrekkelijk uitziet.

Wil je meer weten more than de mogelijkheden voor jouw specifieke wensen? Neem dan Make contact with fulfilled mij op voor persoonlijk advies en ontdek hoe ik jouw kleding kan verfraaien fulfilled vakkundig borduurwerk. Laat je creativiteit de vrije loop en maak van je kleding een echt visitekaartje!

Damaris denkt echt achieved je mee waardoor het resultaat echt een meerwaarde heeft (mede doorway gebruik van andere borduursteekjes). Echt maatwerk dus. Ik ben in ieder geval meer dan tevreden around het resultaat.

Ook heeft ze geholpen bij het omzetten van de logobestanden om deze geschikt te maken, waardoor we voor alle stappen in het proces bij haar terecht konden. In alle opzichten een aanrader om bij haar drukwerk te laten doen.

Report this wiki page